•  

   

  Vaš pouzdan partner za mobilne sanitarne i prostorne sisteme

 • sr

Mobilne ograde

 

 

 

Ljudi kojima je potrebna maksimalna sigurnost ne bi trebalo da rizikuju što se tiče usluga upošljavanja. Garantujemo jednostavan proces: dostavu, instalaciju, razmontiravanje i odnošenje.

 

Želite da ogradite predeo oko bine, odredite ulaz ili kontrolu pristupa ili vam jednostavno treba „razbijanje talasa“ u delu za publiku? Ili želite da obezbedite vaše gradilište? Šta god da vam treba i u kojoj količini – sa nama su vam mogućnosti brojne kako bi obezbedili vaše objekte.
 

Kao strateški partner holandskog proizvođača sigurnosne ograde HERAS, zastupamo njihove proizvode. HERAS je vodeći proizvođač sigurnosne ograde u Evropi i na međunarodnom tržištu dominira kvalitetom svojih proizvoda i visinom svojih usluga. HERAS ograda, rađena po svim evropskim standardima, je visokog kvaliteta i pogodna je za različitu namenu, od obezbeđenja gradilišta do raznih manifestacija i dešavanja.

 

Mobilne ograde koje nudimo se pretežno dele na 2 osnovne grupe: Visoka ograda - visine 2000mm (M500, M200) i niska ograda (mobilna barijera) - visine 1100mm. Za više detalja i informacija o ostalim proizvodima možeze pogledati naš katalog: KATALOG HERAS

 

Ovde vam predstavljamo osnovne modele iz ponude mobilnih ograda holandskog proizvođača Heras:

Heras M500 Anti-Climb

 • Objavljeno:
 • 17.2.2014

Heras ogradni panel M500 Anti-Climb je panel najvišeg kvaliteta i idealno je rešenje za potrebe gde je bezbednost od najvećeg značaja.

Saznajte više

Heras M200

 • Objavljeno:
 • 27.2.2014

Heras panel M200 predstavlja dobar odnos cene i kvaliteta. Savršeno prikladan za upotrebu. Ovaj panel je najčešći izbor za privremeno ograđivanje gradilišta i manje zahtevnih manifestacija.

Saznajte više

 

Heras M125

 • Objavljeno:
 • 27.2.2014

Heras panel M125, takođe poznat kao i sigurnosna barijera, je ograda predviđena za određivanje smernica za prolaznike. Najčešće se koristi za određivnjae ulaza, odnosno usmeravanje posetilaca raznim manifestacijama.

 

Saznajte više