•  

   

  Vaš pouzdan partner za mobilne sanitarne i prostorne sisteme

 • sr

 

Kontejneri

 

 

 

2011. godine smo otpočeli i ostvarili izvrsnu saradnju sa kompanijom Containex – vodećim evropskim proizvođačem kontejnera za stanovanje (stambenih kontejnera), koji se još i zovu građevinski kontejneri ili kancelraijski kontejneri. Firma Toi Toi d.o.o. je predstavnik kompanije Containex za najam kontejnera na teritoriji Republike Srbije. Pored usluge najma osnovnih kontejnerskih jedinica, možemo ponuditi celokupan proizvodni asortiman kompanije Containex koji možete pogledati na njihovoj web prezentaciji  http://www.containex.rs/sr

 

Ukratko, u ponudi su kontejneri za stanovanje (stambeni/kancelarijski/građevinski kontejneri kako se sve zovu), sanitarni kontejneri i skladišni kontejneri. Kontejneri za stanovanje su svoju primenu našli za smeštaj ljudi, u bilo kakvom smislu. Sa druge strane, sanitarni kontejneri su korišćeni na koncertima i većim skupovima i predstavljaju odlično rešenje za muško/ženske toalete. Na kraju, skladišni kontejneri služe uglavnom za čuvanje stvari, odnosno kao magacin.

 

Toi Toi vrši iznajmljivanje, ali i prodaju kontejnera. Ako vas interesuje cena nekog od ovih kontejnera, pošaljite nam zahtev za ponudu.

 

Ovde Vam detaljnije predstavljamo osnovne modele za najam:

 

Kancelarijski kontejner

 • Objavljeno:
 • 17.2.2014

Prostor u zavisnosti od potrebe. Ukoliko su vam potrebni privremeni ili čak dugoročni objekti, definitivno ste na pravom mestu. Kancelarijski kontejneri (poznati i kao stambeni i građevinski) mogu biti korišćeni za kancelarije, trpezarije za ručavanje, privremeni smeštaj ljudi, dugotrajni smeštaj ljudi, blagajne ili prostorije za obezbeđenje.

Saznajte više

 

Sanitarni kontejneri (WC kontejneri) - muško/ženski

 • Objavljeno:
 • 25.2.2014

Funkcionalno osmišljen. Dizajn i raspored opreme u 20' sanitarnom muško-ženskom WC kontejneru je su zaista izvanredni s obzirom da se se to nalazi na prostoru manjem od 15 m².

Saznajte više

 

Skladišni kontejneri

 • Objavljeno:
 • 25.2.2014

Skladišni kontejneri su pravo rešenje za odlaganje i čuvanje stvari, kako privremeno na gradilištima, manifestacijama, kratkoročnim poslovima, tako i na duži vremenski rok u slučaju potrebe za magacinskim prostorom. Karakteristično za ovaj tip kontejnera je visok nivo zaštite i sigurnosti odloženih stvari. Pored 2 standardna katanca, postavili smo i treći centralni katanac skriven ispod čvrstog čeličnog kućišta što onemogućava seču katanca!

Saznajte više

Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu Ok Više informacija