•  

   

  Vaš pouzdan partner za mobilne sanitarne i prostorne sisteme

 • sr

 

 

Mobilne ograde

 

 

 

Ljudi kojima je potrebna maksimalna sigurnost ne bi trebalo da rizikuju što se tiče usluga upošljavanja. Garantujemo jednostavan proces: dostavu, instalaciju, razmontiravanje i odnošenje.

 

Želite da ogradite predeo oko bine, odredite ulaz ili kontrolu pristupa ili vam jednostavno treba „razbijanje talasa“ u delu za publiku? Ili želite da obezbedite vaše gradilište? Šta god da vam treba i u kojoj količini – sa nama su vam mogućnosti brojne kako bi obezbedili vaše objekte.
 

Kao strateški partner holandskog proizvođača sigurnosne ograde HERAS, zastupamo njihove proizvode. HERAS je vodeći proizvođač sigurnosne ograde u Evropi i na međunarodnom tržištu dominira kvalitetom svojih proizvoda i visinom svojih usluga. HERAS ograda, rađena po svim evropskim standardima, je visokog kvaliteta i pogodna je za različitu namenu, od obezbeđenja gradilišta do raznih manifestacija i dešavanja.

 

Mobilne ograde koje nudimo se pretežno dele na 2 osnovne grupe: Visoka ograda - visine 2000mm (M500, M200) i niska ograda (mobilna barijera) - visine 1100mm. Za više detalja i informacija o ostalim proizvodima možeze pogledati naš katalog: KATALOG HERAS

 

Ovde vam predstavljamo osnovne modele iz ponude mobilnih ograda holandskog proizvođača Heras:

Heras M500 Anti-Climb

 • Objavljeno:
 • 17.2.2014

Heras ogradni panel M500 Anti-Climb je panel najvišeg kvaliteta i idealno je rešenje za potrebe gde je bezbednost od najvećeg značaja.

Saznajte više

Heras M200

 • Objavljeno:
 • 27.2.2014

Heras panel M200 predstavlja dobar odnos cene i kvaliteta. Savršeno prikladan za upotrebu. Ovaj panel je najčešći izbor za privremeno ograđivanje gradilišta i manje zahtevnih manifestacija.

Saznajte više

 

Heras M125

 • Objavljeno:
 • 27.2.2014

Heras panel M125, takođe poznat kao i sigurnosna barijera, je ograda predviđena za određivanje smernica za prolaznike. Najčešće se koristi za određivnjae ulaza, odnosno usmeravanje posetilaca raznim manifestacijama.

 

Saznajte više

Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu Ok Više informacija