•  

     

    Vaš pouzdan partner za mobilne sanitarne i prostorne sisteme

  • sr

POČETNA

 

 

 

 

Ovde možete naći jedinice i rešenja za svaku potrebu. Od mobilnih toaleta, preko ekskluzivnih sanitarnih kontejnera, tuš kontejnera, kancelarijskih kontejnera do skladišnih kontejnera, uključujući i ostalu dodatnu opremu prilagođenu da zadovolji Vaše specifične potrebe i zahteve. Pored toga možete naći i opremu kao što su tankovi za otpadne vode, barijere i sigurnosne ograde.

 

mobilni toaleti - dixiMOBILNI TOALETI

KONTEJNERI

SIGURNOSNE OGRADE

USLUGE

 

 

 

 

O NAMA


Firma Toi-Toi d.o.o. je nemačko-srpska firma i jedna od mnogih ćerki kompanija matične kompanije Toi Toi & Dixi iz Nemačke i pripadnica ADCO International grupacije. Na našem tržištu posluje od 2002.god. i za to vreme je uspela da postavi visoke standarde poslovanja u svojoj delatnosti prateći evropske standarde matične kompanije i beleži znatan rast u kapacitetu postojećih proizvoda i u prisustvu na domaćem tržištu.

SAZNAJTE VIŠE

 

 

 

KONTAKT

 

Postoji više načina da stupite u kontakt sa nama i da izvršite porudžbinu ukoliko želite. Možete nas pozvati u kancelariju ili posetiti sedište naše firme, kontaktirati putem eMail-a ili popuniti zahtev za ponudu i mi ćemo Vam u najkraćem mogućem roku odgovoriti. Za kontakt formu klknite OVDE.

 

 

 

PARTNERi

Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu Ok Više informacija